detalj

BEFORE!

Dance like nobody's watching,
love like you've never been hurt
Sing like nobody's listening,
live like it's heaven on earth

After

Dance like everybody's watching,
love like you've never been hurt
Sing like everybody's listening,
live like it's heaven on earth

ska den vara :). Jag är inte en person som tycker att det är kul att vara i bakrunden, jag gillar inte att vara blyg utåt.
För att förstå och lära känna mig måste ni förstå det. Jag fastnar, men på insidan så vill jag synas och komma loss:)

ville bara säga det.
pusshej<3

:)

Det kan vara så mina vänner att jag inte skriver så mycket nu :). Jag har liksom annat för mig och det känns inte lika kul längre :). men jag kanske startar upp den på riktigt i höst vem vet ;).

Men nu kan jag i alla fall berätta att ajg har fått två sommarjobb, ett hos min mormor och ett sånt där feriejobb, hos mina grannar ålderdomshemmet ;)...kanske inte de roligaste men det känns som man gör en insats och så är det väldigt när amig :) jag bor på nr 66 och ålderdomshemmet är på 65 ;) najs :D

tack för alla som läst nu i vinter :) fortsätt kolla in lite då o då, jag kanske börjar igen :D

shoppat!?

hej på er alla damer och herrar :D lät mig få presentera THE BIG day. Fredag, enligt Megawomen (aka mikaela)

Humöret var på topp på morgonen och allt va toppen, men tänk på biologi, fysik och matte kan göra med glada vår, fredags humör...så de försvann

Men jag hittade det igen och jag hoppas alla förlåter mig som blev drabbade av min lilla fysik-matte-depresion..om man änns kan kalla de nått sånt ;)

Men jag har ju min plan :D så jag ska följa den. Tack för alla kommentarer, jag tror inte ni förstår hur mycket det betyder att veta att man har folk som står bakom. tack<3



Vet ni :O En dröm har gått i uppfyllelse, kommer ni ihpåg den där cardigan (långa) frå¨n bikbok som ajg kollat på länge, den var på rea så äntligen köpte jag den :)125 kr :D , fynd! helt klart :D

image289

Ni kommer ihåg den här? , fast nu har jag köpt en ljusgrå :D

Life is good.

Pusshej<3

jag kom på det :)


MIN PLAN!


image287
Dance like nobody's watching,
love like you've never been hurt
Sing like nobody's listening,
live like it's heaven on earth

men nu då? (läs inte, tråkigt)

Idag har varit en sån dag som man bara flyter igenom och sedan glömmer bort.
sovmorgon med nyhetssökning (till samhällskunskapen) och så gjorde jag ltie minispa som jag brukar göra när jag har tid över, alltså ansiktsmask och annat pyssel )

Samhällskunskap, lunch, kemi och spanska..allt gick så fort!
sen satte jag mig ute med engelska boken och två äpplen o väntade en stund ( tills kl 5). DÅ var det dags för handledar kurs med föräldrarna. Men den gick ju fort som attans...det var nog för att dom hade godis ;)

Men nu då? jag sitter här..jag var påväg att gå och lägga mig, jag klättrade till och med upp och gick och la mig runt kvart över 10. Men nu sitter jag här, för jag kan inte sova.
Jag vet att jag kommer ångra mig så mycket imorgon när jag ska gå upp jättetidigt, men va fan. Jag vill vara uppe och bara få tänka för mig själv ett tag.

" Då sommaren var helig och nätterna var allt" (lars winnerbäck)

Det är nu. På sommaren känns allt lätt och jag vet vem jag är. Jag är trygg i mig själv och vet vad jag vill. På nätterna har jag tid för mig själv och blir inte störd i mitt tänkande av andra. dessutom gillar jag tystheten...för mig är sommaren helig, men nätterna är inte allt. De är väldigt viktiga.

blogglusten har jag tappat bort lite. bloggtorka tror jag minsann att det heter. Kan nog vara för att det känns som andra saker är viktiga, men också så känns det just nu som om allt det här är så meningslöst. har glömt varför jag gör det. Varför ska just jag blogga, det finns så många andra som gör det bättre, men jag tror jag gör det för mig själv. Jag tycker det är roligt och så får man skriva av sig lite, Jag ska bara sluta att jämföra mig med andra bloggar. Det här är min blogg och jag gör den som jag vill och jag gör den OM jag vill.

Jag tror att jag behöver en ny uppgift, utmaning något att kämpa för. Vet itne vad jag ska hitta på bara. I och för sig så är en utmaning jag håller på med, att spara pengar. Men det är väl kanske inte en sådan utmaning jag syftar på.
Ni gamla trogna läsare som har vart med ett tag vet att jag för några månader sen hade som en utmaning att ta minst ett kort om dagen på mig själv, typ ett sätt att bi mer ego eller något, och jag tyckte det funkade. Men som med mycket annat så tröttnar man, så jag tänker börja med någon ny sak, jag har inte kommit på vad bara.

Kanske ett tråkigt inlägg, men egentligen bryr jag mig inte om det just nu, om ni inte vll läsa så gör inte det, det är inte mitt problem.

Undra om jag har lyckats med ett inlägg som JAG lärt mig något av att skriva, jag tror nästan det.
Hoppas att det var tillräkligt positivt och optimistiskt för det behöver jag, mer inspiration till att leva. Förstår ni vad jag menar? ibland kan det bara vara "tråkigt" att leva, man vet inte varför man gör det, meningslöst. DÅ behövs inre optimistiskt inspiration.  Det måste jag hitta :)

Lite av varje.. (eller bara skit, jag bryr mig nog inte)
Pusshej<3

Chokladbollar

Igår var det vår :D. Så jag och kim tog oss friheten att åka hem till mig och baka chokladbollar :9 så jag tänkte lägga upp mitt recept på chokladbollar :)

100 g smör (eller margarin, ni vet ;)
1 dl socker
3 dl havregryn
1,2 eller varför inte 3 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
1 msk kaffe
1 msk baileys

Det sista är det som gör det!! det är supergott, och ni som inte vet vad baileys är så är det sprit, eller typ likör eller nått , jag vet itne, söt trögflytande dryck med alkohol i. Men det blir iaf gott i chokladbollar.

Det är bara o slänga i alla ingredienser och sen tar man fram elvispen och spiralgrejerna, o kör runt lite, sen rulalr man bollar och grejor :D


MUMS :D



Ikväll blir det so-arbetes skriving och matte plugg..kanske :D
Men jag ska försöka blogga, för jag ska berätta vad jag ska köpa för grejer för månadens studiebidrag :D.

Pusshej<3