seg

Jepp, I'm seg. Jag ahr inte orkat med o blogga eftersom skolarbetet går före, och eftersom jag va på spa i helgen så blev det inget blogande där heller ;)
Egentligen har jag tappat lite lusten med bloggandet, verför skulle jag ha nåot speciellt om någon annan vill läsa om?, och om jag nu har det, vad??

jaha så jag kan ju faktist lägg upp en liten önskelista ;)

1. Vinterjacka :)
2. GODIS
3. tavlor, till rummet
4. hudkrämer
5. badgrejor, spagrejor
6. KRAMAR:D<3

liten önskelista ;)

föresten :) jag har klippt mig ;) vill ni se?;)

image80
där du ;)

ähh, nu ska jag inte babbla mer det är nog bäst att jag förbereder mig för slappet framför tv:n tänkte göra lite popcorn :) för Malin komemr ju inte så jag får underhålal mig med popcorn ;)

pusshej<3


dörren.

Antar att den är min mur från verkligheten. Här på mitt rum kan jag vara :)

Jag har egentligen ingen lust att skriva blogg idag, jag har inte mkt humör på söndagar ;)

pusshej det blir bilder :)

   
vill ha<3                      liknar mig  XD  ÄLSKLING<3

Avund?

Jag har gått och funderat på avundsjuka idag. Är inte det lite fåning egentligen? Bara för att endel har lite mer tur, Eller har mer karisma eller kontakter. Jag behöver ju inte vara avundsjuk. Bara vara tacksam för det jag har och kämpa för det jag vill ha. ALLT går om man vill.

AJA nått annat jag gjort idag, hmm , haft kemi prov som gick sådär, eller ganska bra tror jag, får väl se.


 Gjorde en ansiktsmask idag :D

1 avokado
2 msk olivolja
1 msk honung (fast honung funkade bra)

Den funkade riktigt bra. först så peeladejag ansiktetmed min vanliga peelingkräm. Sen så hälde jag upp varmt vatten i handfatet och hade en handuk över ansiktet, över handfatet :). efter jag stått där i 5 min (typ) så baddade jag ansiktet så att det blev torrt. Sen var det bara att kleta på den gröna geggan (som inte ska vara för rinnig). Därefter så kan man vänta i 10-15 min (tills det känns lite stelt i ansiktet)och sendan tvättar man bort det.

Jag avslutade med att sätta en halv gurka under varje öga, och nu är jag mkt mindra mörk under ögona :)


oj va grön man blev ;)


fin gurkögonskugga ;)
prövade o ha gukan där uppe med
som ni ser ;)

PUSSHEJ!

Fysik/natur/kemi?

Sitter i datasalen nu och vet inte vad jag ska ha för ämne, men tog med mig allt upp för säkerhets skull. Alltså vi ska ha två timmars lektion och det är olika ämnen varje gång ;) så man vet inte :) eller jag vet inte iallafall.

Lisa hälsar  :)
 
jag vet itne vad jag ska blogga om. kanske ska meddela att ajg får dampet på mina naglar som inte vill växa utan bara skivar sig. sen kan jag säga att jag älskar att dansa och att 7seven var väldigt kul. :D. Eftersom man dansar massor då.

aja nu ska jag kolla på bilddagboken :). gå gärna in o komemntera mina bilder.

allaojag.bilddagboken.se

Puss o kram (banan) (som inte är gott)

IDA

Ida har en blogg som jag vill tipsa er om, tycker ni ska gå in där och ge en fet kommentar som uppmuntrar henne att fortsätta blogga :)

Här finns hon---->   
Idapidapuff.blogg.se


image74
Här är hon<3 (guu vilken gamal bild jag hittade ;) men tycker den va så himla söt :D )

lins-problem

Okej, det var såhär alltså. Vi hade idrott och hälsa sisita lektionen. Vi skulle spela pingis och skulle precis börja. Då kände ajg att jag hade något i ögat så jag var tvungen o gräva lite (  ;)  ) men då på nått sätt åkte min lins ut :O jaha, tänkte jag och slängde ut den andra lite halvaggresivt. Resten av lektionen satt jag och slöade eftersom jag inte kunde spela pingis. Det är ju lite svårt när man inte ser bollen sådär jättebra ;). Aja men det gjorde väl inte så mycket eftersom att jag såg att det var just idag som jag skulle byta månadslinser :D så det var tur i oturen. Menar att jag inte förlorade några linser. dock förlorade jag gympalektionstid. BUT WHO CARES, not me ;)

PUSSHEJ!!

ps. e på BÄST humör :D har vart ända sedan lunchen XD flumm som in i helvete ;) ds


regn/snö

Vaknade upp seg som en godisapa idag, tittade ut genom fönstret och gissa vad jag såg   :(. SNÖ!
Nu är det på riktigt. Hatart, vinter/höst! Såklart så bryter vinterdepressionen ut lite på och då och så fryser man konstant  :/.

Jaha, så idag känns lite som en meningslös dag, men antar att jag lärt mig lite och att människorna i skolan fått mig och lysa upp endel gånger :D. Men aja jag ska inte deppa det är ju inte speciellt kul liksom ;)

Vad ska jag blogga om? Mina otroligt fula skivade naglar? ne, tråkigt, om att ajg saknar Malin? inte så tråkigt kanske, men ingen som blir berörd av det..förutom jag och Malin? Jag bara tänker på när jag sist såg henne, vad jag kände och så. Får dåligt samvete, vill bara krama om och prata med <3 miss ju hunny!!

du är så bra
förstår inte hur,
hur jag kan vara
värd någon som
DU<3



PUSSHEJ LEVERPASTEJ ( eller hur var det Ida? )

stilmall

Jag byter till matgrejen nu, men ska göra om den sen någon dag ;)..man vill ju inte ha matbilder, och inte rött XD.

PUSSHEJ!

hola amigos :D

Jag har överlevt ännu en dag :). Förlåt att jag kanske skriver lite sånna där lkuriga inlägg lite då och då. Men då vet ni ju att jag inte mår på topp och man behöver faktist inte tolka någonting om man inte vill.
Som den stora kenza idolen jag är så måste jag få skriva några rader. Jag har upptäckt att antingen så mår hon aldrig dålig eller så vill hon helt enkelt inte skriva om det. För i hennes blogg så verkar hon ju perfekt.

En sekund då och då så tänker jag att, ÅH så borde jag me göra, men seriöst så vill jag ju visa ltie på vem jag är och hur mitt liv ser ut och i mit liv existerar inte perfektion. Det är helt onödigt att hela tiden sträva efter det.

image56




Idag har jag vart i skolan. Vi fick tillbaka massa prov och läxförhör. INGET IG  :D:D. Sen så gick jag på stan, ofcourse så hade jag lite otus, som vanligt. Jag gick in på Carlings för att köpa biljetter till 7seven ( en till Ida och en till mig ) då så tog dem ju såklart inte kort. Så jag gick och skulle ta ut lite pengar, då så gick det ju såklart bara att ta ut 500-lappar. så jag gick tillbaka och då så hade dem ju såklart ingen växel till femhundringen för att jag var den första som köpte. Då fick jag gå i typ 5 affärer och fåga om de kunde växla. TILLSLUT hittade jag en som hade tillräkligt med hundringar. Så jag gick och köpte biljetterna :)


7seven  :)

Sen bar det av till H&M för att kolla lite. Såklart så gick det inte bara att kolla utan jag fick med mig det här:


Köpte ett arband typ 60 kr
guldörhängen typ 20 kr
svarta tofsar typ 20 kr



Som ni vet så så ska jag starta upp mitt livsprojekt igen. Önska mig lycka till och kom gärna med tips!

Börjar redan nu med ännu en egoistiskbild :)


Ja, det är jag :)

3462

Ruta ett igen, hur nu det gick till.
Svårt att vara bra, bättre, bäst.
Bättre att inte vara nått.

Här har ni det.

 

Jag bestämmer själv.

Hejs!


Mycket nu.

SÅ egentligen skulle jag behövt blogga två gånger igår, men lat som man är så gjorde man ju inte det. SÅ nu har jag alldeles för mycket att berätta för er men vi får väl ta de från början ;).

Onsdag:

På kvällen åkte jag hem till Ida på tjejkväll<3. Träffade Lovisa, Ellen, Danni och Ia (Cecilia) på tåget.
    
Här är dem. Men jag fick inte med danni på kort  :(

Först käkade vi tacopaj, Sen satt vi hela kvällen och snackade.
MYS!!

    
Fångade inte Danni här heller, men här är Ida med iaf.

Sen åkte Danni och Ia hem :/. Jag Ellen Lovisa och Ida sov i Idas rum. På morgonen så blev det lite stressigt :(. Vi fick klä på oss och gå till bussen direkt. Det var riktigt skönt att komma hem skapligt iallafall.
 
Torsdag:

  • Åkte och handlade med Pappa och minna.
  • Fikade på maxi (  XD  )
  • Köpte ljus
  • Träffade Matte :D

 
Matte :D

Fredag (igår):

Träffade Malin på stan idag och shoppade lite grejer :).


Stövlar från Nilson 480kr.
Trosor, sloggy 99 kr.
Halsband från indiska 79 kr.

MALIN PIERCADE NAVELN :D:D


Sen så kom vi på att vi skulle ha filmkväll hemma hos mig. så vi hyrde film och köpte godis. Senare kom Emma, Johanna, Emil och Alex och såg på step up och Club dread. MYSIGT!  :)



JA, men nu så ska ajg sluta blogga, jag ska hoppa över till Malin ochEmma och se den sista filmen Wild child.

Pusshej !

Tänker på dig hela tiden