noterat

Emil va dryg idag ;)

nöjd nu emil :D du är med i min blogg :)

pusshej:D

ojoj

spännande med nyår..eller hur..får se hur de blir :)

Jag va ltie upptagen igår så det blev itne mkt till bloggande ;) men idag tar jag nya tag iaf :D

så nu ska jag väl berätta ltie om denna dag :). Jag åkte och lämnade tillbaka skorna som jag köpte igår för jag helt enkelt iinsåg att med mina fötter så skulle det inte fungera :/ . Men jag ska väl snart till läkarn så får dom kollapå de och se om det går att göra nått åt de :)

Igår var jag och shoppade jag köpte en klänning på carlings för bara 99 kr :D:D och en BH för bara 98 kr på H&M :)


här har vi klänningen:)
BH:n är också grå med en stor roset i mitten, ni vet säkert ;)

IALLAFALL ..när vi lämnat tillbaka skorna så åkte vi till mormor :) . Minna och jag lekte ute en stund sen så gick vi in och åt jättegod mat :D<3.

image96
klädd för utelek <3

nu ska jag sjunga ltie :D hade gött!

pusshej!

tjenis :]

Hej alla glada :D för det hoppas jag ni är? ;D Tycker det verkar onödigt annars att slänga tid på att va arg, sur eller ledsen .

Nu ikväll iallafall, efter att ha suttit framför datorn och tråkat hela dagen, så kom Malin och hälsade på mig  :D. Och inte en så lång stund efter så kom även Jenn och Danni som man inte träffat på år och dagar känns det som :O. Men det var superkul att få se er/dom igen :D !! Saknat er massor!

Så nu är jag lagom degig efter alla brottningsmatcher ;)



VET NI?? JAG ska på Lars winnerbäck i sommar :D. Okej då det visste ni men ajg menar att nu har ajg beställt biljetter :D!! Malin och jag ksa såklart gå här i lkpg, stångebro :D<3<3

image94



UNDERBART ELLER VAAAAAAD  :D<3<3

Japp nörd till tusen :O :D!!!

pusshej ha en trevlig natt/kväll<3

min ursäkt..

massor med folk tar ju kort på sina instrument..mitt är sång...det är därför jag har massa kort på mig själv  :D

dålig...

puss<3

youtube

Jag har hittat en film på lars winnerbäck när han var lite yngre..jag bara älskar den !!!!

kolla här

image93
<3<3<3<3<3

pussar<3

morgonpigg?

Men nej tack...
Jag är helt slut efter kaoset igårkväll. såhär vare då...
runt 3 kom familjen grey, alltså min morbror som bor här i linköping. Då hade vi iallafall städat och mamma hade bakat och dukat för fika osv.
Min morbror från stockholm ringde och sa att de kommer försent så dom kom runt halv 5... iallafall så blev det fika då.
Sedan bröt det stora kaoset ut...när barnen fick sin sockerchock och sprang runt i huset och var överallt. Minna var också lite galen men itne som de andra barnen ;)

image92
kolla vilda bebisen bara ;)

Så fortsatta kvällen, och jag fick vara barnvakt då och då. Vi bjöd på mat och efterätt och sen runt 9 åkte familjen grey hem.
Då togs godiset och chipsen fram och så satt vi och kollade på "natt på muséet".
klockan 11 gick jag och la mig och somnade direkt.

sen tvingade jag mig upp och käkade litefrukost, nuär de påväg till simhallen :D.

undra hur dagen ser ut idag...

pusshej<3

juldagen

Så nu har jag överlevt julafton :D och jag är väldigt stolt ;). Vår jul går till såhär...

  • Vaknar och äter mysfrukost, samtidigt så öppnar vi julklapparna fårn varandra.
  • Åker till mormor och äter julbord med ena morbrorn och hans 3 barn, mormor och morfar.
  • Kalle anka kl 3 och chokladaskarna öppnas
  • morfar , eler ska ajg säga tomten, kommer när det blivit mörkt , alltså efter kalle.
  • När alla julklappar är utdelade och öppnade blir det kaos när alla småbarn ska leka med leksakerna.
  • kl 5 åker vi till farmor och farfar.
  • Äter julbord.
  • Julklappar delas ut och öppnas.
  • Mys i soffan med julgodis.
  • HEM ;D

Så ser min julafton ut, oftast.



Idag så ska båda mina morbröder med barn o fruar komma hem till oss. så just nu är det storstädning av huset som gäller ;). Jag ska försöka fota lite och lägga in senare idag..om jag hinner ;)


Någon som handlat på mellandagsrean än? jag tänkte iaf åka in på torsdag och se om jag kasnke hittar några svarta pumps :)


GOD JUL allihopa <3

svullodag 22/12

HEJ på er allihopa :)  Igår så fyllde min farmor 63 år! Så vi var såklart tvugna att fira henne ;). SÅ vi bjöd farmor och farfar på julbord på löfstad slott  :). Det var verkligen supergott! men man blir ju så otroligt mätt efter all mat :O herregud vad tjock man kände sig ;).

Sen åkte vi hem och skulle göra vårt årliga julgodisbak :). SÅ vi gjorde knäcl, chokladkola och macus specialare som består av marabou mjölkchoklad som man smälter och sedan blandar med russin eller krossade jolka grisar, sedan låter man dom stelna. Jag gilalr dom med polkagris bäst ;).

Jag bakade en tårta till farmor med.. eller en kladdkaka med en stjärna på.

Recept!
Mikaelas snabba kladdkaka.  (slängde ihop en smet på 5 min..men den blev bra tro det eler ej !)

100 g smör/margarin
3 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 ägg
1 dl vetemjöl


Börja med att säta på ugnen på 200 grader. SMält smöret. Blanda ägg och socker poröst med en elvisp. Blanda sedan ner alla andra ingredienser men häll i smöret sist. Stoppa in iugnen i 20 min o sen klart ;).

TIPS!
Om man vill göra den extra festlig så kan man klippa ut en mall ur ett papper och lägga på kakan, sedan så siktar man florsocker över och tar sedan bort pappret så blir det mönster på kakan :D.

pusshej!<3

lite jul/nyårs snack ;)

så nu är det nära allihopa :D. Hur känns det? spännande, tråkigt, underbart eller superensamt? alla upplever vi julen olika. Endel älskar den och andra gillar den lite mindre, kanks eför att det är ensamna på jul? Jag skulle nog också inte gilla julen om jag satt ensam  :/ Ingen förtjänar att vara ensam då !

Kläder, kläder och kläder... vad ska man ha på sig då på de här festligheterna? Jag tycker såhär, eftersom ajg älskar att klä upp mig, att man ska ta det finaste man hittar i garderoben eller varför inte gå och köpa sig nått till sig själv för att känna sig super både på julafton men framför allt på nyår.

Jag har köpt en klänning på ginatricot som ser ut såhär :
image89               




Även en bild på min håruppsättning som jag får se om jag kanske ska ha :).

Men allihopa. HA en riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

pusshej<3

kul ?

image88
men det är ju ja :O shit , pommes!!

lite kul...

PUSS!!

jullov

Har ni märkt att det är jullov  :O ? jag har iallafall inte missat det ;). Det är ju fan underbart, och så ingen snö :D Detta är ju toppen!

Jag är på superhumör :D Igår var jag med mattias, det blir man glad av :D Vi bakade otroligt god pizza och såg på lite film. Vi såg surf up (som var gullig :D) och på american pie 6 (som var lite för mycket men ändå).

Idag så vaknade jag runt 10 och njöt av morgonen :). Sen så gick jag upp och runt 1 så åkte jag och bror min in till stan och jag hjälpte honom med att köpa julklappar. Efter den kraftansträngningen så åkte jag hem och käkade lite. Sen bar det av igen in till stan...denna gång träffade jag Malin, Jennifer, Emma och Madde. VI skulle tydligen iväg på hockey match mellan linköping ( inte lhc) och mjölby. Sen tog vi halv 9 tåget hem och promenerade hem till malin för att hämta grejs ;). Så sen tog vi oss hem till mig och drog igångjulklappsspelet, (eller va de heter). Jag hade tuur :D brukar inte ha det nrä malin är med..men denna gång lyckades jag skrapa ihop nagelack ( ett ljusrosa och ett halv guldigt eller något), en nagelfil, ett läppglans och hårnålar :) jag blev riktigt nöjd :D

puss <3

dagbok for today :)

Idag så vaknade jag ovanligt segt :/. Men jag tog mig upp och hoppade in i duschen.
Åkte tåget med malin :D

hela dagen efter det så har jag vart i aulan o repat som tusan, lite tråkigt ibland..men det komemr bli toppenkul imorgon :D

orkar inte skriva..känns så meningslöst ibland bara?

pusshej<3

försent?

Jag vet vad jag tycker, men varför håller jag mig inte till det? Jag vet vad jag vill, men varför gör jag det inte möjligt? Jag blir så arg och frustrerad på mig själv och jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen med känslorna. Var ska jag lägga dom, har jag något fack att stoppa in dom i? Men även om jag hade så skulle dom inte ha fått plats...

Det är så svårt att lära sig om livet, att ta åt sig de råd som man faktist ibland ger till andra. Det är lätt att vara efterklok och lätt att se hur andra månniskor funkar. Men när det komemr till en själv behöver man mer på vägen. Varför kan man inte bara få en bok om sig själv, sitt liv. Men det skulle vara för läskigt.

dom små sakerna gör helheten. Mina småsaker är slarviga, fantastiska och ogenomtänkte. men helheten är alldeles för svårt att se utan hjälp. How come I can see the small parts?

..för mkt tankar i huvet, inte depp bara fundersam...




Jag vet vad huvudproblemet är, hur ska man komma fram till en lösning som funkar i längden..har prövat många nu   :/

svårt att hålla hoppet uppe, eller hur? När målet känns så långt bort! forskare, artist, mamma..nått blir man väl? om ingeet annat så föhoppningsvis vuxen iallafall.

puss o kram, är inte försent?

citat:D

Malin: "jag är inte kär, jag är bara lite extra glad!"

image87
du är FÖR snygg :D<3

PANIK, sjuk :/

Det funkar inte att vara sjuk, det ligger inte i min natur :O. Jag måste få vara i skolan och hålla ordning på allt, för jag har t.ex. inte lyckats få med hemprovet som ska in på fredag och så missade jag ju fysikprovet idag ( det känns PISS)

såå? överlever jag? jo jag kanske gör det om jag får gå till skolan imorrn, och det MÅSTE jag göra!!

stresspanik, men fysiken är gansak bra nu iaf.

pusshej orka mig?

kraven?

Ja du, idag mådde jag inge bra alls. Ont i halsen, hängig, ont i kroppen och febrig  :/. De va väl som FAN att man ska bli sjuk när det är ett fysikprov imorgon. Men jag tänkte då iallafall att jag kunde gå på provet imorgon och sen åka hem. Så jag satte mig hemma och började plugga. Jag började med att läsa allt, och det gick ju bra. Sedan när jag kom fram till att göra uppgifter, då funkade ingenting  :O. Jag kämpade på för jag vet ju att jag kan det där. Men utan resultat, allt blev krongligare :S. Så, i princip gav jag upp och har nu erkänt för mig själv att jag är sjuk och måste ta det lugnt. Jag bröt ihop där ett tag och tvingade mig själv att fortsätta, det beror väl på kraven på mig själv antar jag.   

Så, sjuk alltså......det var ju PISS  :(


kram<3


kolla :D

Jag kolade runt lite efter typ en lång cardigan. Efter bara några minuter hittar ajg en asbillig på ellos.se :D chexk it out :D
199 kr bara :)

image85 

en grå kanske?                                                        eller en marinblå?

puss<3


LARS WINNERBÄCK!

Igår så var jag på konsert, Lasse såklart!! Det var helt AMAZING! När jag kom hem sen så var jag helt lyrisk men samtidigt så var jag otroligt trött i rösten och kroppen ;) aja det var som sagt helt underbart !

Idag ska jag vara med mattias, han komemr senare :D. Var så länge sen, så det ska bli mys :D

Det blir ett kort inlägg nu för jag tänkte städa rumemt och sen duscha :).

PUSSHEJ!

eller?

Kommer det gå? besviken...

yey

lägger upp en bild för att mina profilinställningar ska synas ;) ny bild o grejor ;)
image84
spelar lite <3

vanlig dag med lite krydda :)

dagen har faktist varit gansak vanlig, trött på morgonen,slapp spanska, matte (usch), svenska , lunch (ingen höjdare), naturvetenskap och kemi...som var lite flumm med anna :D haha du är så snygg du;) bra att du håller koll på mina thingies  :D
singular: sak
Plural: sakisar
eller  :O

Men sen när jag kom hem så skulle jag vara barnvakt till syster min :) vi lekte och busad :D Men sen så blev jag så hungrig så jag satte igång med en supermiddag, bror min blev nöjd. Jag med :). Sen kom mamma gull hem. :D

Nu sitter jag här och har otroligt tråkigt :(. Har uppdaterat min bilddagbok (äntligen) och snart har jag ju bloggat me, så vad ska man hitta på nu? sova? läsa? :D

Mattias, saknar dig, kom hit!

image83
GUU va jag är snygg :) (dagen pepp, kom igen ni med ! )<3

PUSSAR<3

Kan man inte göra mer?

Vi har tema i skolan nu. Temat är HÅLLBAR UTVECKLING! vi har ett grupparbete som handlar om att göra ett samhälle (X-hult) så att det 2038 får en hållbar utveckling. Men iaf, jag tänker inte tråka ut er med att fördjupa mig i vad det handlar om. Jag har bara några grejer (länkar) dom jag ville att ni skulle kolla in.

Den första är ett test som handlar om hur många jordklot som skulel förbrukas om alla levde som dig. Sidan är på engelska men iaf, gör det!!!

www.myfootprint.org


PUSSHEJ!!

Fysik?!?!

Men morgonen började bra...

6.00 Klockan ringer. jag klättrar ner och stänger av den och ställer om den till 06.30, sen så somnade ajg om igen.
6.30 Klockan ringer Igen. Jag drar mig upp och stapplar in i duschen.
6.45 Klar med duschandet så jag klär på mig och sminkar mig, håret lämnar jag till senare
7.00 Förbereder frukost som består av en bit baguette, oboy och färskpressad äppeljuice,från kiwiks SUPERGOD!
7.15 Jag sitter och mysar i soffan och kollar på julkalendern (okej, det är en tradition?)
7.50 Platta håret.
8.10 Åker hemifrån (blöt sadel, USCH!)
8.21 Tar tåget, sitter mellan mina oerhört osociala grannar, dom sa inte ett ord.
8.45 Engelska, gilalr inte lärarn.
9.10 Slut med engelska, vi vandrar mot domkyrkan
9.30 Repetition inför adventssamlingen.
11.45 LUNCH köttbullar o stuvade makaroner, hmm not good :(
12.20 Samhällskunskap, intressant, vi jobbar på med grupparbetet. YES I'm the leader ;)
14.22 är klockan nu och vi har rast, har haft det ett tag.
14.30 FYSIK?!?! så jävla trist ju :(

Sedan ska jag öva med Bella, Ida, Nanna, Anna och hedwig tills på torsdag då vi ska sjunga på bellas mammas jobb. :D
Ännu senare på dagen tänker jag DANSA:D innan dansen blir nog att köpa nått att äta?  kanske hinner läsa lite innan dansen med ;)

jaja, det var den dagen? sen har alla dagar gått och allt är slut, svårt o vara positiv, eller hur? :(



...Idag har ajg på mig mörkblå jeans från Tranås, vitt linne från ginatricot, vaniljfärgad t-shirt från bikbok, svarta stövlar från dinsko...

:D me like shoes<3


Kanske ett uppdrag?
jo såhär va.. du är bra, Eller hur? Därför ska du idag gå ut och göra något för att minska din påverkan på den globala uppvärmningen. THEN, tell me :)

PUSS O KRAM!

Drömmar?

Jag hade en riktigt konstig dröm inatt, men jag funderar på om den betyder något?

Jag drömde om en i min klass, jag känner honom inte alls bra, och vad jag vet hade de inte hänt något speciellt så att jag skulle ha någon anledning till varför han var i min dröm. Iallafall, jag drömde att vi gjorde massor och han hjälpte mig med allt, jag menar ALLT.

Jag kollade hans bilddagbok, jag blev påverkad för att han hade skrivit något som fick mig att tänka. Det verkade på texten som att han mår dåligt, behöver någon. Då började jag tänka på drömmen, han hjälpe mig, är det meningen att jag ska hjälpa honom? För jag känner i hjärtat att det har något samband. grejen är väl att jag blir så rädd för att ta kontakt för att jag tänker att han har säkert massor med kompisar som ställer upp, men what if he doesn't?
Bryr jag mig för mycket?
Är detta sambandet något jag hittat på själv, i tanken, huvudet?

ska fundera...



Det handlar inte mer om mig, utan er :) You, tú, du! Jag bryr mig så himla mycket, släpp in mig så jag kan få hjälpa när det behövs :) FATTAR DU :D

åhh jag mår bra :) kan inte du göra det med mig så att vi kan flyga fritt imorrn eftersom du säger att smärta och hat är bättre än tomhet så ska jag fylla dig med smärta från en kärleksfull snöboll och hat när du ser hur snygg snöängel jag gjorde. Kan du inte se hur enkelt de är?
Det är bara vatten som längtar till hav, till oordning och till lathet.
Alla ska komma dit och jag tänker dra ! jag tänker dra hårt!

..så kom förberedd!

cause I'm here :D