konstigt

Nu är ju kalendern och det där där nere igen :O

shopping :)

Hej idag är jag som vanligt igen:D super happy ;) Jag, Pappa och lillasyster åkte in till ikano idag. Jag lämnade tillbaka mina stövlar jag köpt sen så shopp ajag lite annat istället:)

image36


Köpte väska från
Wedins, 299 kr  :)


Värmeskyddande
TONY&GUY 130kr
Åhlens

Grå strumpbyxor
69 kr, Åhlens

Känner mig helnöjd:D



Ikväll ska jag till Ida med tjejgänget från förra klassen. Ska bli supermysigt att få umgås med dem igen!
Jag tänkte ha på mig mina nya gråa strumpbyxor och en vit tunika :D

Uppgiften idag är: Vad är din favorit outfit?

Pusshej!

...bakåt

En dag - Ett felsteg
Ett felsteg - En gång
En gång - Ingen gång
En dag - Ingen dag

Logik så det bara sprakar om det and I like it ! Det jag inte gillar är att jag enligt den här logiska dikten eller (vad i helvete) man ska kalla den har förlorat en dag. Om man förlorar en dag, förlorar man en hel del kunskap, om sig själv och miljön runt om. Men vissa saker kommer jag inte gå miste om. Magkänslor, onödiga besvikelser och annat jag inte är så förtjust i. Helt seriöst blev jag besviken när jag upptäckte att vi inte hade kvar något av det goda brödet i morse när jag skulle äta frukost. Snacka om i-lands problem!!!

Ja jag är fan bortskämd, både med kärlek och materiella saker. Jag känner mig delad. Den ena halvan säger "Men tyst din snobbhora du har ju iallafall mat på bordet och människor som bryr sig om dig" Och den andra säger "Varför kan jag inte vara som dom, tänk om man hade dä o dä"



Ibland blir jag så rädd. För männsikor runt om mig, för ljud, för mörker men mest för mig själv. Jag gillar inte att vara rädd, förut brukade jag aldrig vara rädd. Var kommer rädslan ifrån, vad beror den på?


Men, visst ser jag lite läskig ut?
Som ett spöke!

Min fråga till DIG : Vad är du rädd för, och varför? Fundera och skriv till mig om hur dina tankegångar går och om du har kommit fram till något

Pusshej!   (leverpastej?)

seg

FÖRLÅT, jag e så seg på att skriva ibland. Jag hade ju verkligen fått upp bloggandet. Men jag e på g nu :).

Knasig fest i fredags föresten. Jag lovar jag är inte med i den där röran och jag vill inte bli heller. Så the drama gang va där och Malin och jag hade riktigt kul. Mest på slutet där när vi stog o sjöng med i Lasselåtar och basen fick hela huset och skaka  :P.

Så vad händer idag denna härligt äckliga regninga måndagen på lovet :).

  • Jag ska JOBBA :O
  • Malin ska göra hål i naveln :O
  • Jag lyssnar på gamal musik

Haha, jaja jag kom inte på nått mer ;). Men det ska bli mysigt o få vara med mormor. Vi ska fika sen när vi jobbat :).

Bäst jag går och gör lite lunch innan jag åker in till stan. SKa lägga upp en bild bara lr två ;)

        
livsprojektet      gamal musik<3       Malins jacka     bäst, modigast

Ojoj, det Blev visst 5. But so what? Nu har jag ett uppdrag till dig som läser..skicka en kommentar där du säger en bra sak om DIG SJÄLV. (vill se vilka som är här och snokar ;) , det är lugnt man får snoka här :D )

Ska käka nu, pusshej!


spanska?

Just nu håller vi på med en ovanlig spanska övning?  :S. Alla sitter vid varsin dator och så ska man spela in sig själv. Och sen så kan läraren och en själv lyssna. men jag måste gå för nu stänger hon av datorerna snart. pusshej<3


ojoj brottom ;)

Jag tänkte jag skulle slänga in en blogg om vad jag har på mig idag inna jag måste skynda mig till tåget  ;). Jag har idag ett par loveli jeans som är lite baggy men dom e väldigt tajta vid vaderna  :S. Jag har ett vitt linne under ett grått, det gråa är tajt vid brösten men liteslappt vid magen :). Nu kom minna och störde här, hon vill också skriva  ;). Potentiell bloggare alltså;)

men nu m¨ste jag gå kl e haalv;) hejdååå


P U S S !

plugg ?!

Usch, nu när man lagt endel plugg på hög så ångrar man sig lite. Illa ju o sitta o slugga hela dagarna, men jag har inte så mycket kvar iaf :)

Men ni kanske är nyfikna på hur det gick med fotograferingen ?:D
Jag och Emma var det då som skulel fotograferas av fotografen MALIN THELL:D haha lr mer känd som bara malin kanske?  ;) aja först käkade vi lite pannkakor o sen blev vi fixade av malin, hår och make-up. Sen var vi tvungna att skynda oss ut innan solen gick ner. Så vi gick till fårhagen där det är ett ganska öppet eklandskap.

fotograferingen började med att malin tog några kort på jeans som hängde på lite olika sätt, sen så gick vi lite, och då började allvaret  :O. Av med skorna och jackorna och stå och se hyfsat fin ut i nästan minusgrader :O. Det kändes lite obekvämt och så och jag är väldigt nervös för hur bilderna blev. Man får väl hoppas på det bästa helt enkelt. Kändes inte bra när man kom in och såg sig i spegeln ;).

Men det var gryymt kul iaf :D

Om det blir någon bra bild så lägger jag upp den här sen när jag fått den av Malin.


En sista sak, nu funkar iallafall det där med calendern den ligger precis där den ska :D

PUSSHEJ!<3

?

URSÄKTA? men vad har hämt med min calender ruta XD den ligger under alla inlägg...hmm??

spanska

Nu sitter jag på spanskan och har precis gjort klart vår lilla inl'ämningsuppgift. Tänkte att jag skulle skriva lite här men vet inte riktigt om vad, jag har ju redan berättat det mest väsentliga i mitt liv  :).

Vi har i alla fall musik imorgon och det ska bli kul, jag hoppas vi ska börja sjunga något som e lite mer roligt att sjunga :). Vi har ju precis börjat sjunga i kör nu och det är ju lite kul.

Men nu ska ni få se en bättre bild på sugarplum fairy :D

image25 
Här är menyn till deras hemsida, GRYMT SNYGGA  :O

image26
KOLLA jag hittade den bilden i större format :D

                         
dom e så snygga <3             När dom var lite mindre

Förlåt för mitt nördiga inlägg, men gillar man nått så varför inte gilla det mycket?

(syftar lite på mig själv nu också)

pusshej skriver mer i eftermiddag

sova

Idag vaknade jag kl 6 när klockan ringde, men jag hadeverkligen ingen kraft att gå upp det skulle vara så skönt o bara ligga kvar o slippa skolan just idag . Men sen tvinga jag mig upp o efter en låång och vaaaarm dusch så vaknade jag till lite, men jag är fortfarande otroligt trött  :O

Igår skulle jag ha pluggat på samhälsskunskapen för vi har prov imorrn. så nuångrar jag att jag inte gjorde det fr då skulle jag ju inte behövt göra dubbelt så mycket idag. AJA inget o göra nått åt idag.



Idag ska jag ju stå modell för malin, hon har ju ett projekt i skolan som jag berättade om. Jag e sååå nervös nu juh! Bella och två avmalins klasskompisar har redan stått modeller, det blev jättefina kort  :) kolla:D

image23
bella<3

Hoppas jag känner mig lite mer bekväm senare idag, men det är ju malin som tar kort så det ska nog gå jättebra :)

men nu ska jag gå och käka frukost och platta håret ;) har lite brottom   (A)

PUSSHEJ<3

superbloggare :]

Jag tänkte berätta lite om mina bloggerfarenheter. :) Min kompis MALIN började blogga och då läste jag alltid hennes blogg. det var förra sommarn. Då började massor skriva blogg. Nu de senaste månaderna har jag fastnat vid kenzas blog och tycker den är superkul :). jag fick inspiration att börja skriva själv igen, så jag började skriva i min gamla blogg igen. Då va det mest deppinlägg (bloggen var lite hemlig för mina kompisar också så det vart som en dagbok ). Men nu har jag rensat så nu skriver jag mest positiva inlägg. Jag vill ha ett tema men har inte kommit på något bra änsålänge. Men jag jobbar på de  ;). så just nu blir det bara att skriva om vad som händer i mitt liv, hur det känns när det går bra, eller dåligt.



Okej det var den historien, vad säjs om att jag slänger in några bilder nu då? OKEY lets do that then ;)
image19    image20    image21
lasse<3             fall out boy<3                      sugarplum fairy<3

De här artisterna är några jag gillar sjukt mycket  :O jag ska gå på lars winenrbäcks (lasses) konsert i linköping den 8 dec :D längtar !! fall out boy började jag lyssna på för inte så länge sedan men gilalr dom starkt :D. sugarplum fairy lyssnade jag p¨för ganska länge sen men de har en ganska ny skiva nu som e rätt så bra :D.Dom är sjukt sköna att lyssna på :) har sett dom spela oxå (!) sjukt bra!!! :D

"do what you want and what you need, I said that's not gonna worry me, cause your not what I want, no no no" sugarplumfairy - Marigold



För att variera mig lite ska jag även lägga in denna bild (!).
image22

Mitt nya tema i livet är juegoism.
Undra om det ordet existerar?
aja jag ska ta hand om mig själv mer iallafall.



så här har ni mig. anledningen till att
jag valde just den här bilden är
att jag gillar kläderna jag har på mig :)
har en tunika från Bikbok, leggins från
Ginatricot och den otroligt stora sköna
cardigan är från Ginatricot me. Sjalen är
köpt på H&M. Det hela blir en lagom
höstig kombination tycker jag :D

För övrigt är bilden tagen
hemma hos MALIN i hennes rum :)








Men nu ska jag inte babbla mer puss & hej snygg tjej (eller vad är det bert skriver, aja något liknande ;)  )

skolan...

Alltså idag har ju nästan vart nära på lite jobbigt :O

lite snällt snagt  ;) men iaf först hade vi matte i hur klänge som helst, svårt att hålla sig vaken :O sen så hade vi ett låååångt hål. Det är jag inte van vid, vi har typ bara 15 minuters raster typ :( men då satt vi i biblioteket jag, anna, nanna och bella :) gjorde klart ergonomi uppsattsen då:D skönt !!!sen så va det god lunch i skolan, slappt:) typ ris och kyckling :) sen hade vi svenska kul som vanligt juh;)

nu sitet rjag i datasalen, naturkunskap e de next på shemat, så jag måste sticka nu;) vi ska redovisa vårt arbete om lite grejer i rymden, jag ska redovisa om svarta hål


puss o kraaam<3

För att jag tänker göra som det blir...

Imorrn ska jag klippa av marsvinnens hår, stackars dem. De har liksom ingenting att säga till om. Jag skulle vägrat  ;)
Jajajajaja..men på ONSDAG ska jag bli fottad av malin. HELT sjukt. nej men tänk såhär, hon ska göra ett projekt i skolan som handlar om typ jeans. jag ska ha på mig bara jeans och inget upptill. UTE!! låter kasnke trevligt för endel. men jag tycker det e skitläskigt ju. Lämna ut sig på de där sättet. SÅKLART komemr ju inget att synas. Men jag måste fråga vad hon ska använda bilderna till  ;)

AJA jag är nervös men exited :D ska bli grymt kul med ;)

kaninteslutatänkaochinteslutaprata!DU

nu kom jag på en annan sak också. Det ligger och gror en ilska nånstans i mig, nån som har nått förslag på sätt att få ut den?va den komemr ifrån är inte det vesäntliga, men vad ska jag göra då?  :)

Här har ni en fin bild på mig också om ni vill se;)
image18
PEPPIGT, en förberedelse inför fotograferingen on onsdag <3

(alltså en bild för att peppa dig o mig ;) ! )


- Sitter uppe mitt i natten

NATT nu, mörkt, ensamt, skönt, avslappnande.



Tack för en mysig kväll malin <3 I needed it  :)



Jag har skrivit ner en hel del. Undrar om det hjälpte, vad det betyder och om jag vågar läsa de?


image17
To lean on.


  • Ge mig en kram
  • Skratta med mig
  • Gråt med mig
  • Försök förstå
  • Kolla inte på mig
  • Men se mig

JAG får skriva så om jag vill.
                                     JAG har aldrig bett dig klaga


JAG kan:

  • Sjunga
  • Vara mig själv
  • skriva dikter


Imorgon kommer släkten och firar mamma, inget jag ser fram emot. Det är därför jag vill vara uppe, så jag slipper.


my day

Inatt vaknade jag och trodde att jag försovit mig. jag gick upp och skulle gå och duscha, då kollade jag på klockan och såg att den va 01.22  :O konstigt !? men jag gick och la mig igen och somnade om.

Sen vaknade jag igen av den otroligt irriterande alarmsignalen  :/ så det var bara att gå upp och ta tag i dagen. åt gröt till frukost och sen drog jag iväg till tåget. som såklart var försenat och skulle gå på spår två.

Dagen fortsatte med att vi hade musik, tråkigt för han stod o pratade så länge som helst, sen sjöng vi lite i kör  ;)
Efter musiken hade vi samhällskunskap, vi antecknade hur mycket som helst och hon babblade på. jag överlevde även denna lektion  ;D
Sen hade vi LUNCH det var överfullt i matsalen. Satt där hela lunchrasten med Bella och Ida. Nanna var där först men hon gick och sjöng, sen kom anna som hade vart o sjungit . SÅNGTJEJER XD jag vill me :)
NU har vi naturkunskap och jag ska ta reda på mer om svarta hål..har hittat lite men jag orkade inte jobba vidare  ;)

Sen har vi spanska o sen blir det att åka hem o bara lägga sig framför tv:en efter denna mycket ansträngande dag  :)

Malin ska jag träffa sen senare med  :D:D<3<3 hon ska få se vad jag skrev igårkväll.

PUSS!!!


MALIN :O

Malin:   Det är så jävla jobbigt o stå böjd.
Jag:   Men ställ dig upp då?
Malin:   Men då blir jag så jävla lång!

Malin: Vad äter gåsen?
Jag: Äpplen !?
Malin: Nej, jag vet ! Havregrynsgräs! Eller Havre, Gräs o Vatten?
Malin: NEJ :O:O Dom äter ju Havre vatten o GRÖNT gräs! :)