ibland

det känns ibland som när man var 8 år o ramla och slog upp knät, det gjorde fruktansvärt ont men efter ett tag så försvann smärtan...nu är livet lite annorlunda. smärtan sitter på ett annat ställe o den går inte över när mamma sätter plåster.. den komme ro går som den vill o man blir så påverkad att man inbillar sej att det är synd om en själv o man sitter en stund o tycker synd om sej själv.tanken lämnar äntligen huvet o man ler en stund, men tro inte att de e över nu..

du vet att jag kan förlåta, men visste du att jag kan gråta tårar så frusna du kan inte förstå

puss o kram(L):D

-

faan...de kan liksom kännas så ibland o jag kan inte hjälpa de o det är de som stör mej.
jag kan bara försköka o hoppas...


allt är inte så dåligt...jag mår bra o sånt!

Varamon

HEJ


Idag kom jag hem ifrån varamon. Där har jag vart i ca tre dagar. såhär började resan.

Jag pratade med danni på lördagskvällen, då sa hon att jag skulle avra klar tills kl 11. Eftersom jag hade haft en underbar kväll med mina linghemsflickor malin och jennifer så var ja ganska trött, o jag skulle sova hos malin oxå. men iaf vi somna runt 3 malin o jag..sen ringde kl 8.30 fast ja gick inte upp då.utan jag gick upp typ 5 över 9 :D haha men så smög jag hem från malin och duschade o lite sådär..så ringde danni några gånger. och tillslut så kom dom o då var kl typ 3 på dagen. Så åkte vi iväg. först hem till danni o hämte deras pakning sen bar de av mot varamon!när vi kom fram var vi såklart tvungnao bada;) stugan låg bara några meter från stranden så vi gick ner dit och badade:D det var underbartt härligt i vattnet.
Nästa dag var det slappt o skönt.Tyvärr hade danni bara lyckats sova 2 timmar..jag hade tydligen skrikit "hjääälp" mitt i natten. men vi badade o hade de skönt:D på tisdagen så ba dade vi oxå (förvånad:O) så såg vi två killar vid poolen. Vi lyckades lista ut att den ena hette joel nilsson:D...fast inte mer en så..dom var väldigt snygga, fast jag kände inte för o raga o inte dom heller tydligen så de blev inge me de;) de va lite synd..fast de gör ju inge:D...o så på onsdagen så kom en annan familj ,kompisar till dannis familj typ. De hade två barn en som heter natta o e typ 1 år äldre o så en som är 8 år o heter elouise. dom var jätteshysta o vi var o badade o spelade minigolf.sen käkade vi o så bar de iväg hemmåt. det kändes på ett sätt skönt o komma hem till linghem igen. för sjklart har jag saknat mamma o pappa o brorsan:D..men lite trist  oxå vi hade ju så kul du o jag danni!! o du är förlåten!

plocka en blomma o ge till den du håller kär, gärna en sommarblomma!

det blev enkelt idag för jag känner mej enkel:D puss o kram!